TRANSLATE

jueves, 11 de octubre de 2018

RECONEIXIMENT DEL SEPIE


Avui a L´IES ELS ÉVOLS hem rebut un reconeiximent per part del Servici Espanyol per a la Internacionalització de l´educació, amb el qual ens reconeixen l´esforç i dedicació per haver impulsat el sentiment de ciutadania europea així com per internacionalitzar l´educació.
Molt orgullosos!!

miércoles, 10 de octubre de 2018

JOBSHADOWING DE DOCENTS POLAQUES A L´IES ELS ÉVOLS

  Durant la setmana de l´1 al 5 d´octubre hem tingut al nostre centre a quatre docents polaques realitzant un jobshadowing, continuació del projecte ERASMUS + KA1 que posarem en marxa el curs passat.

  Les professores han pogut observar la pràctica docent a l´IES, interessant-se per noves metodologies i formes d´agrupacions de l´alumnat, així com afianzar els vincles existents entre els nostres respectius instituts.

  Durant la seua estada, seguiren un programa el·laborat per la coordinadora del projecte i vicedirectora del centre, MCarmen Domínguez, orientat a l´observació de la pràctica docent en les aules on tenim major nombre d´alumnat nouvingut així com a l´observació de l´ensenayament d´idiomes. Entraren donç en les classes del següent professorat: MCarmen Gimeno i Cristina Escutia ( anglés), Fernando Villanueva ( economia), Maria Torres ( francés), Álex Andrés  i MCarmen Domínguez ( tecnologia), Jose Luis Briz (PT) i Carlos Beltran (EF).

  Les docents foren rebudes el primer dia per l´Equip Directiu del centre i per l´alumnat de 2n batxillerat, que els va realitzar una presentació tant de la ciutat de L´Alcudia com del centre.

  També poguerem comptar amb elles per a realitzar una difusió del nostre projecte ERASMUS + KA1 a l´IES Eduardo Primo de Carlet, així com assistir a l´acte d´inici de curs.

  Agraïr també als col·legis d´educació infantil i primària de L´Alcúdia per deixar-nos entrar a les seues aules.

  En definitiva, tinguerem temps per a reflexionar, analitzar, contrastar i intercambiar opinions sobre bones pràctiques i posar en marxa futurs projectes.